Om hestoghund.dk

Hestoghund.dk er ejet og drevet af Bavnhøjgaard Aps og har hjemsted i Rønde på Djursland.

Udover Hestoghund.dk, står Bavnhøjgaard ApS også bag Shining Dog Hundesalon og Basic Horse - en kursusvirksomhed med fokus på HMS.

Varerne der føres og sælges hos Hestoghund.dk er nøje udvalgte og målet er kvalitet og ikke kvantitet, når det kommer til udvalget i shoppen. Vi udvider løbende sortimentet og er altid interesserede i at høre, hvis der er produkter I savner.

Udover et højt kvalitetsniveau, vægter vi også rådgivning meget højt. Som kunde hos os, er du altid sikker på at vi har tid til at hjælpe dig med at finde de rette produkter til netop dit behov. Vi kan kontaktes på telefon, mail eller via chatten. 

------------------ 

Hestoghund.dk er relativt nystartet online, men har længe solgt produkter. til især hunde- & heste folk, via andre salgskanaler. Med onlineshoppen vil vi nu gøre det lettere at finde os og de produkter vi sælger.
Vi er altid på jagt efter nye spændende leverandører, gerne med lidt specielle varer, og er derfor ofte på besøg på specialmesser, for at finde de helt rigtie ting.
  
En af de ting vi brænder for her i huset er foder.
Vi vil gerne give dig mulighed for at købe lækkert tørfoder til din hund - et tørfoder der ikke indeholder overflødige tilsætningsstoffer og som er baseret på kød, ikke korn. 
Derfor vil du i shoppen og i butikken kunne finde foder der opfylder disse kriterier og vi er, som altid, klar med vejledning og rådgivning. Fodermarkeet er en jungle og vi vil gerne hjælpe dig med at finde rundt - og det er naturligvis uden købetvang.

En anden af vores kæpheste er pelspleje.
Hundefrisør Bettina Vestergaard, der i det daglige også er at finde i Shining Dog Hundesalon, står gerne til rådighed med hjælp og vejledning til køb af shampoo og det rigtigt udstyr. Uanset hvilken hund du har.

Hestoghund.dk har et samarbejde med Hundens Verden i Kolind. Her har vi en sattelit butik, hvor vi har vores produkter repræsenteret og det kan også aftales at afhente ordrer her.
Sammen med Hundens verden er der planlagt kurser indenfor pelspleje og foder. 
Disse kurser vil løbende blive slået op på vores Facebook side. 
.